Uutisia Kanniston koululta

 Perhoset


Perhosia on nähty monessa eri paikoissa. Esimerkiksi yhdessä pajukossa on nähty yli 12 perhosta samaa aikaa. Myös esimerkiksi ritari, nokkos ja sitruunaperhosia on nähty. Mehiläisiä, ampiaisia ja muita pörriäisiä on myös nähty. Ne kaikki ovat kivoja.


Toimittaja Janna Sipilä, 2M




Sammakon kutua


Sammakot ovat alkaneet munimaan. Myös sammakoita on kuollut. Sammakot munivat yleensä veteen. Sammakot ovat rauhoitettuja eläimiä. Sammakon kutuun ei saa koskea!


Toimittajat Inka Tuominen ja Hilma Sallinen 2P




Kanniston koulun Talent


21.4. oli Kannistossa 2lk asteen talent. Näytelmiä/ Sketsejä oli kolme. Tanssi/Temppu esityksiä oli viisi ja soittimissa yksi. ensi viikolla on finaali. Finaaliin pääsi 2P:n Mila, Iisa, Eerika ja Inka, myös 2P:n Oscar, Antti, Lenni, Elia, Leevi, Elmo ja Väinö. Talentit oli hyviä ja kaikki olivat harjoitelleet esityksiä paljon. Kaikki olivat tosi hyviä yleisön mielestä ja oli vaikea päättää keitä äänestäisi.


Toimittajat Maria Tähtinen, Mila Wennström ja Nelli Lehtonen 2K ja 2P




Ensi viikolla Kanniston koulussa hassutellaan!


Vappuun ei ole enään pitkä aika. Ensi viikolla meidän koulussa on vapun kunniaksi 

kaikilla hassuttelu viikko. Maanantaina on väripäivä. Tiistaina nurinkurin päivä. Keskiviikona on pyjama päivä. Torstaina vääränkokoiset vaateet. Perjantaina hattu ja naamiaisasu.


Toimittajat Kaneli Kummola ja Olivia Tarkiainen 2K












Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toukokuu on alkanut!